joi, 22 iulie 2010

Turcia - Antalya

Antalya este un oras în sudul Turciei, situat la poalele muntilor Taurus, pe litoralul Marii Mediterane.Regiunea Antalya, denumita si Riviera turceasca, este locul unde istoria, marea, plaja si soarele formeaza o armonie perfecta.Antalya a constituit dintotdeauna o atractie tentanta, cu nisipurile sale fine si apele cristaline, o destinatie de vacanta ce sadeste in inima turistului un sentiment unic de încântare si deliciu.
Bodrum, cu atmosfera sa boema si elitara, este o localitate pitoreasca situata pe coasta egeeana, pe o peninsula în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire intr-o calatorie de-a lungul Coastei Cariene.
Inima regiunii este orasul cu acelasi nume, considerat a fii cel mai frumos oras al Turciei. Este situat in vestul coastei Mediterane pe vechea regiune Pamphylia, adica “pamantul tuturor triburilor”. Centrul orasului este Kaleici, martor al multor civilizatii. Astazi a fost restaurat si a devenit cel mai atractiv centru turistic cu hoteluri, magazine si posibilitati de distractie. Kaleiçi reuneste toate caracteristicile arhitecturale antice turcesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu